Linkkejä

lauantai 3. lokakuuta 2015

Aamumaastossa Paliscolla

Heei! :)

Eilen illalla päätin, että voisin hiippailla aamulla maastoon. Kävinkin siis tänä aamuna maastossa Paliscolla. Harmittaa, etten älynnyt ottaa kameraa mukaan. :-(
Heräsin noin 7:45 aikoihin ja perus aamutoimien jälkeen nappasin Paliscon tallista. Maastoon meno osoittautui hankalaksi, koska juuri siitä kohtaa josta ennen pääsin maastoon suht huomaamattomasti oli kaadettu kaikki puut. Onneksi ulkona ei vielä siihen aikaan ollut ketään, mutta juoksin silti mahdollisimman nopeasti metsään.
Ilma oli viileä. Silloin oli jo aika valoisaa vaikkei aurinko ollut noussut vielä kunnolla pilvettömälle taivaalle ja kuu näkyi.
Paliscon kanssa köpöteltiin aluksi rauhallisesti, mutta aika pian nostin jo laukkaa. Kiertelimme tuttuja reittejä ja pari kertaa muutama koiran ulkoiluttaja tuli vastaan.
Löysin jotain maastoesteitä ja hyppelin sitten niitä. Palisco hyppäsi hienosti, mutta sitä sai patistaa tosi paljon eteen. Ensi kerralla otan kyllä raipan mukaan.
Ravasimme parit ravi pätkät täysiä ja sitten lähdimme takaisin kotiin. Kotiin menokin oli hyvin hankalaa ja pelotti koko ajan, että joku naapuri sattuisi juuri silloin tulemaan ulos. Pitäisi keksiä joku parempi reitti päästä maastoon.
Merkkasin liikutusvihkoon Paliscon kohdalle rastin. Saatan mennä tänään vielä uudestaan maastoon jollain muulla hepalla.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa mitä piditte postauksesta ja sen sisällöstä! :)
Ollaanhan kuitenkin asiallisia!