Linkkejä

torstai 19. marraskuuta 2015

Miitti kht Raralla 7.11 - 8.11

Hello kaikille! :)

Kuten otsikosta huomaattekin, olin Maikkenilla 7.11 - 8.11 välisenä aikana yötä miitin merkeissä.

Lauantaina herätys laitettu varmuuden vuoksi moneen otteeseen, mutta heräsin onneksi ensimmäiseen herätykseen 6:20. Oltiin sovittu Esssin ja Sohvin kanssa, että he noutavat mut meiltä aamulla 7:00 - 8:00 maissa. Hoidin siis aamutoimet reippaasti ja pakkasin vielä viimeset kamat. Yhtään hebsua en ottanut mukaan paitsi Voikkarin, koska oli sen aika palata kotiin, Raraan.


Kun odotin Esssiä ja Sohvia ulkona pimeässä, tajusin, että olin unohtanut hammasharjan. Meinasin mennä hakee sitä, mutta en loppujen lopuksi viitsinyt tai olisi kerennyt. :D

Heitin ison Adidas kassini ja Voikkarin takakonttiin muiden kamojen joukkoon ja menin istumaan takapenkille. Huomasi kyllä, että Esssi ja Sohvi olivat molemmat tosi väsyneitä. Matka sujui hiljaisissa merkeissä. Pysähdyttiin kerran tarkistamaan onko kylmälaukku mukana ja toisella kerralla Shellille.

Saavuttiin about 8:00 maissa perille ja meitä vastassa oli vasta herännyt Leea (kht Point). Sisällä oli edelliseltä päivältä tosi unista porukkaa. Illalla oli kuulemma mennyt vähän lujaa. :D

Syötiin aamupala ja sen jälkeen mentiin ulos hyppimään esteitä. Ratsukseni valikoitui Maikkenin ihana Dybon jolla en ollut koskaan aiemmin mennyt.Sohvin Chaquelle (kirjoitetaankohan se edes noin) ja Esssin Sebbo

Tässä tämä puueste josta kohta lisää juttua.
Nooh... eipä siinä sitte selvitty ilman kolhuja. Tulin tuolle kiinteelle puuesteelle huonommassa laukassa ja jotenkin onnistuin kompastumaan ja kaatumaan tosi taidokkaasti. Este meni vähän rikki, mutta on kai(?!) korjattavissa. Tuli pienoinen paniikki Dybon puolesta, mutta onneksi siihen ei jäänyt mitään jälkeä jota harjalla ei olisi saanut harjattua. Itelleni tuli oikeeseen käteen kaksi pientä haava josta toisesta tuli verta aika reippaasti. Menin sitte nopeasti puhdistamaan sen ja laitoin laastarin ja Maikki anto jotain jännää ihoteippii(?) siihen.
Sen jälkeen menin hetkeksi vielä ulos muiden luo ja hyppäsin vielä sen puuesteen. ja pääsin onneksi ilman mitään ongelmia sen yli!
Vähän ajan päästä kuitenkin esteet korjattiin takaisin tallin seinää vasten ja hepat vietiin talliin.

Chillailtiin siinä sisällä ja ootettiin Suskia (Kht Tuiskutuuli) ja ennen Suskin saapumista Leea ja Vipe joutuivat lähtemään. 

Kun Suski sitten tuli, haimme hepat tallista ja lähdimme maaston kautta läheisille pelloille. Tällä kertaa sain ratsukseni ihanan Svanten.

Metsässä oli märkää ja joissain kohdin aika mutaistakin, mutta selvisimme pelloille onneksi ilman mitään ongelmia. :D

Pellolla oli tosi hauskaa ja sieltä sai kivoja kuviakin! Oli sinänsä hankalaa mennä siellä, koska se heinä/ruoho oli niin pitkää, joten siirryimme viereiselle pellolle josssa oli helpompi mennä.

Ratsumme.Palattuamme pelloilta oli jo aika pimeetä. Veimme hepat talliin ja vaihdoimme kaikille hepoille riimut ja loimet. Veimme ne sitten tarhaan. Oon kyllä oikeesti kateellinen Maikille! Sillä on älyttömän hieno talli, hienot tarhat ja upeita heppoja! Maikin hevosilla on niin hienoja varusteitakin!

Vietyämme siis hepat tarhoihin menimme sisälle syömään ja aloimme katsomaan Esssin kauniita vanhoja videoita youtubesta. Sillä välin ulkona oli alkanut satamaan emmekä olleet kuulleet sitä. Haimme nopeasti hepat tarhoista ja Maikki laittoi ne saunaan kuivumaan. Jotkut hevoset saivat vielä föönauksen. 
Illalla katsoimme vielä lisää videoita, juttelimme, ernuilimme ja katsoimme Cry Babyn. (aah Johnny Depp)

Aamulla totesimme harmiksemme, että ulkona satoi edelleen. Jäimme sisälle emmekä tehneet mitään kummallisempaa muistaakseni. Vähitellen porukkaa tultiin hakemaan ja muutama lähti dösäpysäkille. Jäin vielä muiden lähdettyä auttamaan Maikkia, kunnes oma kyytini tuli noutamaan minua. 
Sanottiin moikat ja lähdin kotia kohti.

Kiitos vielä ihanasta viikonlopusta sopulit! :)

Kaikki kuvat ovat Maikkenin ottamia!Ei kommentteja:

Lähetä kommentti

Kommentoikaa mitä piditte postauksesta ja sen sisällöstä! :)
Ollaanhan kuitenkin asiallisia!